Intuo Aliance u protinožců

Mladé uskupení českých firem Intuo Aliance zabodovalo u protinožců, když dodalo pobočce společnosti Younger Optics Australia manažerský systém CFM. Závěrečné školení po uvedení řešení do ostrého provozu probíhalo s využitím živého internetového přenosu.

Společnost Younger Optics je přední dodavatel a vývojář optických čoček s celosvětovým zastoupením. Digital Resources dodává své produkty a služby firmě Younger Optics již 8 let. Dodávka manažerského systému byla realizována ve spolupráci se společností Sefima, která je členem Intuo Aliance.

„Younger Optics je náš významný zákazník, kterému poskytujeme profesionální služby již delší dobu. O to více nás těší možnost pracovat pro australskou pobočku a dodat naše společné řešení do zahraničí. Zahraniční trhy jsou pro nás obecně velmi příjemné, neboť můžeme nabídnout vysokou kvalitu a umíme být konkurenceschopní,“ popisuje Martin Kanyza, předseda představenstva společnosti Digital Resources.

Aleš Maršík, ředitel poradenství firmy Sefima, dodává: „Jsme rádi, že systém CFM – Corporate Financial Management – užívají australští uživatelé. Považujeme to za další úspěch projektu Intuo Aliance v zahraničí.“

CFM je manažerský systém pro řízení a controlling podniku. Umožňuje tvořit plány pro různé oblasti podnikání, poskytuje výstupy a srovnání se skutečností. Podrobnosti zde: http://www.sefima.cz.

Intuo Aliance je skupina českých firem, které poskytují kvalitní řešení, software a technologie. Hlavním produktem Intuo Aliance je CRM systém Intuo – Company Intelligence, který umožňuje řídit vztahy se zákazníky a je jedním z nejlepších řešení pro firmy zaměřené na služby a servis. Intuo je zároveň systémem, který umožní rozvinout nejvhodnější model řízení firmy, proto se dá charakterizovat jako Business Management Software.

Členy Intuo Aliance (www.intuo.cz) jsou:

C.T.S.E. Servis, s. r. o.
Digital Resources a. s.
Extra NET s. r. o.