Dá se v České republice volat levněji?

Jde to

Je pravda, že radikálnímu poklesu cen na úroveň francouzského operátora u nás brání technické podmínky a velikost trhu, nicméně prostor pro výrazné zlevnění tu přece jenom je. Důkazem je optická kabelová síť CenTrio, která nedávno přišla na trh s novými tarify. Neomezené volání do všech mobilních sítí u ní pořídíte za 999 Kč měsíčně, na pevné linky za 599 Kč měsíčně. A v případě, že tolik nevoláte, můžete si vybrat z dalších ještě levnějších tarifů přizpůsobených konkrétním potřebám.
 
A bez omezení
 
Na rozdíl od ostatních telekomunikačních společnosti nabízejících telefonování, internet a kabelovou televizi, vás CenTrio nenutí pořídit si k telefonu další služby. A co je velmi významné, síť CenTrio a její tarify je možné využít i tehdy, pokud máte doma (nebo v zaměstnání) přípojku na internet od jiného operátora. Důležitá je pouze kapacita spojení, a tu dnes většina telekomunikačních operátorů poskytuje dostatečnou.
K telefonování s Centrio nepotřebujete ani počítač se sluchátky. Telefonní přístroj je zcela běžný telefon. Vybrat si lze z mnoha typů a značek v provedení stolním či bezdrátovém, s nímž můžete při hovoru volně přecházet po bytě, aniž by vám v pohybu překážela šňůra. Pro fi rmy a podnikatele jsou k dispozici také nejrůznější ústředny umožňující přepínání hovorů mezi pobočkami apod.
Snížit radikálně výdaje za telefon a neomezovat se přitom v délkách a množství hovorů už je tedy možné i u nás.