Vítězství českých kadeřníků v zahraničí

19. 10 2010 | Ve dnech 10. a 11. října 2010 byl na norimberském výstavišti pořádán kadeřnický veletrh HAARE 2010 s účastí okolo 110 kadeřnických firem a více než 16 tisíc návštěvníků.

Ve dnech 10. a 11. října 2010 byl na norimberském výstavišti pořádán kadeřnický veletrh HAARE  2010 s účastí okolo 110 kadeřnických firem a více než 16 tisíc návštěvníků. Tento veletrh je pořádán Norimberskými veletrhy ve spolupráci se zemským sdružením kadeřníků jako zástupcem nejvýznamnějšího mezinárodního kadeřnického sdružení OMC.

Stěžejní částí programu veletrhu byly dvoudenní kadeřnické soutěže. Českou republiku tu v disciplíně "Cut and Colour" reprezentovali tři nejlepší finalisté soutěže INSPIRACE 2011 (pořádané při veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA v O2 arena).  Umístili se výborně: Eva Viktorinová celkově vyhrála, Tetyena Vélová skončila na třetím a Ondřej Veselý na čtvrtém místě. Všichni účastníci získali poháry, diplomy a chuť soutěžit dále. Přejeme jim mnoho úspěchů!

Speciály

Naše magazíny

Novinky ze světa bydlení, aut, techniky ...
Odpočívejte a relaxujte kdykoliv a kdekoliv...Váš partner SPA STUDIO