EKOSPOL zahájil stavbu stovky bytů v 7. etapě žádaného projektu Panorama Kyje

Dlouhodobý developerský lídr EKOSPOL v minulých dnech zahájil stavbu 96 moderních bytů v sedmé etapě bytového areálu Panorama Kyje. Zájem o bydlení v této lokalitě je obrovský, všechny předchozí etapy se vyprodaly dlouho před dokončením stavby. To je u sedmé etapy plánováno na podzim 2018. Generálním dodavatelem stavebních prací je stavební společnost Průmstav.  

„Panorama Kyje jsou jedním z největších rezidenčních projektů posledních let, celkem zde postavíme téměř tisícovku nových bytů. Vznikla tak zcela nová městská čtvrť s vlastní autobusovou zastávkou. Všechny byty se vyprodaly dlouho před dokončením stavby. Stávající obyvatelé předchozích etap nejvíce oceňují blízkost metra i přírody a také pohled na neopakovatelné panorama Prahy,“ podotýká Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva dlouhodobého lídra developerské výstavby v ČR EKOSPOLU.

Sedmá a zároveň předposlední etapa projektu Panorama Kyje vyrůstá mezi stanicí metra Rajská zahrada a Pražským okruhem v těsném sousedství první etapy bytového komplexu. Etapu tvoří tři čtyř až pětipodlažní bytové domy, které nabídnou byty s dispozicemi od 1+kk až po 5+kk s rozlohou začínající na 29,5 metru čtverečního a končící na 118,6 metru čtverečního. Každý byt má buď předzahrádku, balkon nebo atraktivní střešní terasu. Součástí projektu je i dostatek podzemních parkovacích stání včetně krytých garážových boxů.

„V bezprostředním okolí projektu je velké množství zeleně jako stvořené pro aktivní trávení volného času. Nejblíže jsou malebné zahrádkářské kolonie, v docházkové vzdálenosti pak najdeme také Hloubětínský park, Kyjský rybník či Bažantnici. Díky velkorysým předzahrádkám i novému dětskému hřišti je projekt klenotem rodinného bydlení,“ říká Korec.

Kyje se zejména v posledních letech staly vyhledávaným a žádaným místem pro nadstandardní bydlení. Není divu – unikátní lokalita dokonale splňuje všechny požadavky kladené na zdravé, čisté a přitom praktické moderní bydlení. Výhodou je zejména výborná dopravní dostupnost metra a dostatek zeleně. V Praze dnes těžko najdete místo, které vás osloví krásnou přírodou a výbornou dopravní dostupností více než právě Kyje.  

V okolí bytového areálu se nachází několik mateřských, základních a středních škol, ordinace lékařů a veterinární ambulance. V nedalekém Hloubětíně je k dispozici plavecký areál s množstvím nákupních center, škol a mateřských školek. Nákupní centrum Černý Most je vzdáleno jen jednu stanici metrem. Díky nedalekému Pražskému okruhu se lze dostat do centra Prahy do čtvrt hodiny.